Sosiaalipalvelut

Perheoikeudelliset palvelut

Akselin perheoikeudelliset palvelut ovat siirtyneet maakunnan yhteiseen yksikköön 1.3.2020 alkaen

Turun kaupunki tuottaa perheoikeudelliset palvelut vastuukuntamallilla 1.3.2020 alkaen Kaarinan, Kemiönsaaren, Koski Tl:n, Kustavin, Laitilan, Liedon, Marttilan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Paraisten, Pyhärannan, Pöytyän, Raision, Ruskon, Salon, Sauvon, Someron, Taivassalon, Turun ja Vehmaan asukkaille. Palvelulla kootaan perheoikeudelliset palvelut: isyyden ja äitiyden selvittäminen, lapsen ja puolison elatusavun turvaaminen, lapsen huollon ja tapaamisoikeuden turvaaminen, adoptioneuvonta, tapaamisten ja vaihtojen tuki ja valvonta alueelliseen yksikköön.

Yksikön pysyvät toimipisteet ovat Turussa, Laitilassa, Paraisilla ja Salossa.

Kaikki toimipisteet ovat Akseli-kuntien asukkaiden käytettävissä. Lisäksi lastenvalvojan lähivastaanotto on keskiviikkoisin Mynämäellä Mynämäen terveyskeskuksessa (Kuivelantie 10, Mynämäki) ja perjantaisin Maskussa (Keskuskaari 3, Masku).

Perheoikeudellista neuvontaa ilman ajanvarausta Kauppatorin ja Skanssin Monitorissa keskiviikkoisin

Kaikkiin perheoikeudellisiin asioihin saa matalan kynnyksen ohjausta ja neuvontaa Kauppatorin ja Skanssin Monitorissa. Palvelua on tarjolla Kauppatorin Monitorissa keskiviikkoisin klo 9-16 ja Skanssin Monitorissa klo 13-15.30.

Lisätietoa ja yhteystiedot löydät alla olevasta linkistä:

Turun perheoikeudelinen yksikkö

 

 

 

 

 

Kysy lisää ja ota yhteyttä

Lastenvalvoja (isyysasiat, lapsen huolto, asuminen, tapaaminen ja elatus )

ajanvaraus Maskun ja Mynämäen vastaanottopisteille

Puhelin: 02 2626918 (puhelinajat ma, pe klo 9-10 ja ti, ke klo 13-14)