Jump to main content
Lapsiperheet ja nuoret

Pyydä apua -nappi

Nopea ja vaivaton Pyydä apua! -nappi nyt myös Akselin alueen lapsiperheiden käytössä

Pyydä apua! -nappi on lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Se on verkkopalvelussa oleva nappi, jota painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain.

Pyydä apua! -nappi on esimerkki helposta lapsiperheiden sähköisestä palvelusta. Palvelu on käytössä aina ja kaikkialla eli se ei ole sidottu aikaan tai paikkaan eikä kysyjän tarvitse etsiä oikeaa henkilöä tai tahoa kysymykselleen tai avunpyynnölleen. Palvelua voi käyttää helposti kuka tahansa, jopa nimettömänä.

Napin kautta tulleisiin kyselyihin ja tiedusteluihin vastaavat kuntien ja Perusturvakuntayhtymä Akselin henkilöstö. Mikäli kyselysi koskee Nousiaisten, Maskun tai Mynämäen kunnan palvelua, siihen vastaavat kunnan edustajat ja mikäli kysymyksesi koskee sosiaali- tai terveyspalveluita, siihen vastaa Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuuttien tai hätätilanteiden hoitoon. Näissä tilanteissa ota suoraan yhteys 112.

Vastaamme kysymykseesi tai avunpyyntöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Pyydä apua! -napin ja -palvelun kunnille tuottaa Varsinais-Suomen kuntien yhteinen Lupa auttaa! -hanke.