Jump to main content
Lapsiperheet ja nuoret

Opiskeluterveydenhuollon vastaanotto ja terveystarkastukset

Vastaanotto

Terveydenhoitajan avovastaanotolle voit tulla ilman ajanvarausta.

Avovastaanotto on arkipäivisin kello 12 -13 seuraavasti:

Mynämäen lukio (Keskuskatu 19, 23100 Mynämäki), th Henna Salmi: tiistaisin

Raseko (Kuivelantie 20, 23100 Mynämäki) , th Henna Salmi: erikseen sovittuina päivinä.

Nousiaisten lukio (Moisiontie 16, 21270 Nousiainen), th Leena Puisto: maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin lukiossa, tiistaisin Nummen koululla..

 

Opiskeluterveydenhuollon vastaanotolta saat maksuttomat perusrokotukset, tehosteet ja tarvittaessa teemme sinulle ereseptipyynnön muista rokotteista.

Sairauslomatodistus oppilaitosta tai harjoittelupaikkaa varten sinun tulee hakea terveydenhoitajan vastaanottoaikana tai omasta terveyskeskuksesta . Todistusta ei kirjoiteta jälkikäteen tai puhelimitse.

Seksuaaliterveysneuvonta kuuluu myös opiskeluterveydenhuoltoon, ehkäisyasiasi hoidetaan opiskeluterveydenhuollon terveydenhoitajan tai perhesuunnitteluneuvolan vastaanotoilla, 

Suun terveydenhuolto on osa opiskelijan terveydenhuoltoa ja jokaisella opiskelijalla on oikeus päästä suun terveystarkastukseen kerran opiskeluaikana,

 

Terveystarkastukset

Opiskelijoille järjestetään terveydenhoitajan tarkastus ensimmäisenä tai toisena opiskeluvuonna. Terveystarkastukseen voit hakeutua myös oma-aloitteisesti.

Terveystarkastukseen sisältyy lääkärin tarkastus 1. tai 2. opiskeluvuonna ja terveystarkastus sisältää tarvittaessa myös Puolustusvoimien kutsuntatarkastuksen.