Jump to main content
Ikäihmiset

Avustavat palvelut Korona-aikana

Ikäihmisten kauppa- ja apteekkiasioinnin avuksi Akselin alueella

Palvelu on suunnattu ensisijaisesti niille riskiryhmään kuuluville, joilla ei ole mahdollisuutta järjestää kaupassakäyntiä tai asiointiapua muilla tavoin.

Mynämäki:

Mynämäen kunnan kevään 2020 asiointiapu on päättynyt. Kiitämme kaikkia kunnan, seurakunnan, kauppojen ja vapaaehtoisjärjestöjen työntekijöitä, jotka ovat auttaneet apua tarvitsevia.

Masku

Maskun kunnan asiointiapu on päättynyt viikolla 29. Kiitämme kaikkia kunnan, seurakunnan, kauppojen ja vapaaehtoisjärjestöjen työntekijöitä, jotka ovat auttaneet apua tarvitsevia.

Nousiainen:

Nousiaisten S-Marketin kauppakassipalvelu jatkuu. Jos tarvitset kauppa-apua Nousiaisten alueella, toimi näin:

KAUPPA-APU:

  1. Voit avata tilin S-ryhmän kauppoihin. Tilin avaaminen onnistuu netissä tai kaavakkeen allekirjoittamalla. Tulosta hakemus (TOK hakemus laskutusasiakkaaksi liitteenä tämän sivun alaosassa) tai pyydä kaavake esim. diakonilta (Hanna Rinne puh. 044 431 5350.) Täytä kaavake esim. omaisen tai vapaaehtoisen kanssa. Allekirjoitus on tärkeä! Ota kuva hakemuksesta ja lähetä hakemus [email protected] , menee 1-2 työpäivää että hakemus saadaan käyttöön, ilmoitamme sitten teille.
  2. Lähetä tilaus kauppakassin sähköpostiin [email protected] tai soittamalla numeroon 010-7644366.
  3. Maksu 5,90€ keräilyn yhteydessä asiakkaan tililtä, lasku kotiin 1 x kk.
  4. Keräilyajankohdan jälkeen kauppakassi on noudettavissa kaupalta.
  5. SPR:n vapaaehtoinen kuljettaa kauppakassin asiakkaalle.

Nyt S-ryhmän kaupoilla avautunut mahdollisuus tehdä tilaus puhelimitse ja ilman tilin avaamista. Lisää tietoa: https://tok.fi/news/puhelinpalvelu-helpottamaan-ikaihmisten-ruoan-tilaamista/

Voit avata tilin S-ryhmän kauppoihin. Tilin avaaminen onnistuu netissä tai kaavakkeen allekirjoittamalla. Tulosta hakemus (TOK hakemus laskutusasiakkaaksi liitteenä tämän sivun alaosassa) tai pyydä kaavake esim. diakonilta (Hanna Rinne 044-4315 350.) Täytä kaavake esim. omaisen tai diakonin kanssa. Allekirjoitus on tärkeä! Ota kuva hakemuksesta ja lähetä hakemus [email protected] , menee 1-2 työpäivää että hakemus saadaan käyttöön, ilmoitamme sitten teille.

  1. Lähetä tilaus kauppakassin sähköpostiin [email protected] tai soittamalla numeroon 010-764 4444.
  2. Voit soittaa tilauksen 010-764 4444 myös ilman tilin avaamista, jolloin lasku maksetaan kassia haettaessa/kotiintuodessa.
  3. Keräilyajankohdan jälkeen kauppakassi on noudettavissa kaupalta. Kauppakassi voidaan toimittaa myös kotiin. Keräilymaksu 5,90€ tai kotiinkuljetus 9,90 (sisältää jo keräilymaksun). Tiliasiakkaalle tulee lasku kotiin 1 x kk tai muutoin maksetaan tavaroita vastaanotettaessa.

*Kotiinkuljetus alle 10 km matka= 9,90€ (sisältää jo keräilymaksun).

*Kotiinkuljetus 10-20 km matkalla 16,90€ (sisältää jo keräilymaksun).

APTEEKKI:

Nousten apteekin puhelinnumero: 02-431 5245

 

Tärkeää!! Kunnan tai seurakunnan toimesta ei kysytä esim. pankkikortin numeroa tai muita pankkitietoja. Ostoksia ei makseta niitä toimitettaessa, vaan ne laskutetaan jälkikäteen.

Jakelija soittaa puhelimella toimitettuaan ostokset ovellenne. Tunnistat hänet punaisesta seurakunnan liivistä.