Jump to main content
Akseli section image

Aiheettomia maksumuistutuskirjeitä 4.6.2020 päivätyistä laskuista

20.10.2020

Perusturvakuntayhtymä Akselin perintätoimet ovat siirtyneet Sarastia Kuntaperintä Oy:lle. Osa ensimmäisistä Sarastian nimissä lähetetyistä maksumuistutuksista on kuitenkin aiheettomia. Aiheettomat muistutukset koskevat 4.6.2020 päivättyjä laskuja. Akseli siirtyi kesäkuun 2020 alussa uuteen laskutus- ja reskontraohjelmaan. Muutoksen yhteydessä tapahtuneen virheen vuoksi 4.6.2020 päivätyt laskut eivät koskaan lähteneet asiakkaille postiin.

Kaikki aiheettomat 4.6.2020 päivättyjä laskuja koskevat perinnät on peruttu, ja Akseli lähettää uupumaan jääneet alkuperäiset laskut asiakkaille ilman perintäkuluja ja uusilla eräpäivillä.

Mikäli maksumuistutuksen saajat ovat ehtineet maksaa maksumuistuksen kuluineen Sarastialle, Sarastia palauttaa kulut. Tässä tapauksessa maksajan tulee ilmoittaa tilitietonsa sähköpostitse Sarastialle osoitteeseen [email protected]. Tilitiedot tulee lähettää maksajan omasta henkilökohtaisesta sähköpostista, eli mikäli maksaja on joku muu kuin laskun alkuperäinen saaja, niin Sarastia ei voi palauttaa maksua saajalle.

Pyydämme anteeksi aiheettomien perintäkirjeiden herättämää huolta.

Kysy lisää ja ota yhteyttä

Perusturvakuntayhtymä Akselin laskutuspuhelin

ma-pe klo 10-14

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: 040 820 4506